Pocetna » Estrada i Tv


Demi Mur je biseksualka.




  Ocenite članak: 2
pregleda: 1157
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-12-30


Svetska štampa piše da je šestogodišnji brak Demi Moore bio skroz otvoren i da je ona svoje slobodno vreme provodila sa pripadnicama lepšeg pola.
“Demi privlače žene isto koliko i muškarci, tako da joj Ashton nije bio toliko neophodan”, rekao je neimenovani izvor blizak glumici magazinu “Star”, a prenosi “Daily Mail”.
“Svi u Holivudu su znali za njihov dogovor o otvorenoj vezi i drugim partnerima u njihovim životima, ali su to uspešno skrivali od očiju javnosti”. Izvor dodaje da se sve to promenilo onog trenutka kada je progovorila jedna od Ashtonovih ljubavnica.
“Demi nije imala ništa protiv njegovih afera i njih dvoje su savršeno funkcionisali do tog trenutka.Gajili i su poštovanje jednoprema drugom, a veze sa strane su im bile jako zanimljive”.
Da je glumica biseksualka potvrdila je i komičarka Chelsea Handler gostujući u emisiji Pirsa Morgana na Si-En-Enu (CNN).
“Mislim da su se lepo provodili sa drugim ženama. Očigledno je da su uživali u trojkama, potom u paru, ali ne jedno s drugim, da bi se na kraju i razveli. Žao mi je Demi”, rekla je Chelsea.