Pocetna » Ljubav i Sex


Dobar seks je mnogo više od dobre poze




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1449
Dodao/la: Impi
datum: 2012-12-08


I muškarci i žene žele da napreduju po pitanju seksualnih veština kako bi užitak bio obostran i još bolji, zar ne? Za početak je važno da znamo da je za dobar seks potrebno mnogo više od dobre poze. Između ostalog, potrebno je da znate i šta da izbegavate...
 
Savet za muškarce: Za početak, uvek mora da joj bude ugodno, šta god da radite!!!
 
 
Forsiranje partnerke da radi nešto što joj nije ugodno
 
Ugodnost za ženu uključuje dve stvari: pre svega treba da joj bude fizički ugodno. To znači da neće biti oduševljena ako zatražite da noge stavi iznad glave! Takođe, verovatno joj neće biti ugodno u pozi koja muškarcu omogućuje najdublju moguću penetraciju-vrlo verovatno će je boleti!
 
 
 
Ženi mora biti i emocionalno ugodno. Npr, ako je tretirate kao da je porno zvezda, verovatno neće biti presrećna. To uključuje ejakulaciju po njenom licu bez prethodnog "dogovora" na tu temu, "prljavi" razgovor koji ona smatra uvredljivim, udarci po guzi koji njoj nisu nimalo seksi i uopšteno da je muškarac tretira kao seksualni objekt, a ne kao osobu.
 
 
Nemojte samo ležati na krevetu dok se ona zabavlja
 
Ako je za vreme seksa žena na muškarcu, muškarac bi takođe trebalo da se pomera, makar malo. Može "šetati" kukovima tako da se pokreti podudaraju u ritmu s njenim pokretima. Podizanjem kolena muškarac može uticati na ugao pod kojim penis ulazi u vaginu.  Može dirati njene grudi...
 
 
 
Ma može svašta nešto raditi samo da ne izigrava mumiju! U krajnjoj liniji, ni muškarci ne vole kad žena samo leži i "ne daje znake života", zar ne?
 
 
Previše agresivnosti
 
Naravno, neke žene uživaju u malo grubljem seksu (stalno ili povremeno). Međutim, to ne znači da je poželjno energično i agresivno "pumpanje" bez njenog ohrabrenja. To znači da nema mesta za sebičnost. Ako želite da pokažete koliki ste muškarac tako što ćete pokazati svoju dominantnu stranu, učinite to brižno i pažljivo.
 
Ovaj savet važi bez obzira na odabranu pozu!
 
 
Stalno jedna te ista poza
 
Držeći se istih poza svaki put kad vodite ljubav i nije neki ugođaj. Naravno, to ne znači da morate da isprobate sve one poze iz Kama Sutre, ali malo varijacija može začiniti seksualni život. Čak i ako ste ekstremni ljubitelji poze kad je muškarac gore, male "dorade" doneće puno više uzbuđenja.