Pocetna » Ljubav i Sex


Dok trepnete biće vaš.




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1033
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-18



Upoznali ste muškarca koji vam se mnogo sviđa, ali on nikako da napravi prvi korak? Ne odustajte od njega tako lako, već primenite neki od proverenih ženskih trikova zavođenja.

Ako se nađete u društvu muškarca koji vam se dopada, pokušajte da stojite s blago razmaknutim nogama. Neka vam težište bude na jednoj nozi, a kukovi blago istureni. To je poza seksualno sigurne žene, i to zna skoro svaki muškarac. Ovo je samo jedan mali trik, a žene u svom repertoaru imaju najmanje 52 signala uz pomoć kojih mogu da zavedu muškarce. Trejsi Koks, britanski seksolog, objašnjava koji su to najefikasniji ženski trikovi uz pomoć kojih možete da ga naterate da vas poželi.

Kratki pogledi
Kada se nađete u njegovoj blizini, uputite mu nekoliko kratkih, uzastopnih pogleda, ali tako da sve vreme pričate i s vašim društvom. Time mu poručujete da vam je ubedljivo najzanimljiviji i da želite da se upoznate. Seksolozi objašnjavaju da na ovaj signal pada skoro svaki drugi muškarac, jer to prija njihovom egu i golica mu maštu. Budite sigurni da će vam se posle ovoga bar jednom obratiti te večeri.

Dodirujte butinu
Kada izađete na prvi sudar s muškarcem koji vam se baš sviđa, počnite odmah da ga zavodite. Sedite pored njega tako da može da vidi vaše celo telo. Rukom lagano prelazite preko spoljašnje strane butine. Taj gest stručnjaci nazivaju autoerotičnim dodirivanjem, a njime šaljete dve poruke: da želite da skrenete pažnju na taj deo tela, ali i da želite da mu pokažete da ste maštovita osoba. Budite sigurni da ćete posle ovakvog sastanka još dugo biti u njegovim mislima, a već sutradan će vas pozvati na novi.

Otkrijte rame
Ako ste do sada već nekoliko puta izašli s muškarcem koji vas privlači, ali se još ništa nije desilo, ne brinite. Možda mu treba još malo vremena i sigurnosti. Na vama je da mu pomognete da vas poželi. Dopustite da vam s ramena lagano sklizne jedna bretela. Neka to izgleda skroz spontano. Ovim provokativnim znakom mu poručujete da želite što pre s njim da delite strasne zagrljaje. Dotući će ga podizanje jednog ramena i bacanje pogleda preko njega u njegovom pravcu. Posle toga poželeće da vas zgrabi istog momenta.

Masirajte vrat
Dok razgovarate s muškarcem koga želite da zavedete, lagano masirajte vrat. Vodite računa da to bude krajnje neprimetno, a on će u istom trenutku poželeti da vas ima. Dok pravite lagane pokrete na vašem vratu, polako podižite grudi, a razotkrijte i jedan deo pazuha, još jednu erogenu zonu. Ovaj gest će ga u potpunosti izludeti, pa možete biti sigurni da ste ga osvojili.