Pocetna » Film


Dolazi li Black Panther?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1091
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-02


Stan Lee je tijekom prezentacije na Fan Expo Canada slučajno najavio novi Marvelov film


Stan Lee, otac Marvelovih superjunaka, neki dan se pojavio na Fan Expo Canada gdje je sudjelovao na Marvelovoj prezentaciji, razgovarao s obožavateljima i odgovarao na njihova pitanja.

Odgovarajući na pitanja o nadolazećim filmovima obožavatelje je zanimalo postoji li mogućnost da Black Widow koju glumi Scarlett Johansson dobije vlastiti film, posebno nakon uspjeha njenog lika u Osvetnicima Lee je rekao: "Još nismo napravili film o Black Widow no ona je bila u mnogim našim filmovima i dalje će se pojavljivati.", te dodao: "I šanse postoje da će dobiti samostalni film jer će s vremenom svi superjunaci imati samostalne filmove. Već se radi film o Ant-Manu, zatim Dr. Strange, Black Panther i još nekoliko o kojima ne smijem pričati."

Ant-Man je već duže vrijeme u pripremi sa Paulom Ruddom u naslovnoj ulozi te Michaelom Douglasom i Evangeline Lily u sporednim ulogama. Redateljsku palicu nedavno je od Edgara Wrighta preuzeo Peyton Reed te se u kinima očekuje sredinom srpnja sljedeće godine.

Dr. Strange je već neko vrijeme također tema razgovora no puno detalja i dalje nije otkriveno. Redatelj Scott Derrickson navodno bi sa snimanjem trebao krenuti početkom sljedeće godine no još uvijek nije poznato tko će preuzeti glavnu ulogu. Posljednih se nekoliko dana spominje Joaquin Phoenix no službena objava i dalje nije stigla.

Ono što je zanimljivo jest spomen Black Panthera o kojem nismo previše čuli. Neko vrijeme su kružile glasine kako će se svakako snimati film o superjunaku iz izmišljene afričke zemlje Wakanda no bez obzira na izjavu Stana Leeja, dok iz Marvela ne dobijemo službenu potvrdu to ipak ostaju samo glasine.


IZVOR