Pocetna » Film


Dolazi nastavak filma 'Moje grčko vjenčanje'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 706
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-30

Slike iz Dolazi nastavak filma 'Moje grčko vjenčanje'


Zvijezde i producenti filma Moje grčko vjenčanje iz 2002. godine, ujedinili su se kako bi napravili nastavak najuspješnijeg nezavisnog filma svih vremena. Nia Vardalos napisala je scenarij te će reprizirati svoju ulogu grčko-američke žene prve generacije. John Corbett će također reprizirati svoju ulogu ne-Grka koji se u nju zaljubi.



Zaplet novog scenarija uključuje otkrivanje obiteljske tajne i novo vjenčanje, opisano kao još veće od prošlog, koje ponovno okuplja grčki klan na jednom mjestu.

Vardalos je u životu prošla mnoge promjene od izlaska filma Moje grčko vjenčanje, koji joj je donio i nominaciju za Oscara za najbolji originalni scenarij. Glumica je trenutno usred turneje na kojoj predstavlja svoj bestseller Instant Mom.

"Sada kada proživljavam majčinstvo spremna sam napisati novi odlomak moje obiteljske priče.", rekla je Vardalos. "Naravno da će se naći nekolicina neoduševljenih novinara koji će tvrditi kako sam ostala bez novaca ili jednostavno želim ponovno poljubiti Johna Corbetta. Jedna od tih stvari i jest istina.", našalila se glumica.


IZVOR