Pocetna » Zanimljivosti


„Dota 2“, selidba Rošana i druge promene




  Ocenite članak: 0
pregleda: 944
Dodao/la: Gale
datum: 2014-09-29

Slike iz „Dota 2“, selidba Rošana i druge promene Slike iz „Dota 2“, selidba Rošana i druge promene


Mesecima nakon ovogodišnjeg svetskog takmičenja "The Internationals", „Dota 2“ doživela je najveće promene u poslednjih nekoliko godina. Dugo očekivana zakrpa preselila je Rošana, izmenila sposobnosti nekih heroja, donela novi oklop u prodavnicu i promenila cene nekih stvari.


Preseljeni Rošan i nova „baunti“ runa

Na osnovu mišljenja igrača i opsežnih testova tokom 2014. godine, osmišljena je nova zakrpa 6,82, koja je kasno sinoć implementirana. Najprimetnija promena je „selidba“ Rošana, čija je jazbina prebačena tako da direktno gleda na mesto gde se u donjem delu „vode“ stvaraju rune.

Startna zona svake strane podignuta je na viši nivo od ostatka baze, a širom mape stvoreni su novi prolazi kroz šume.

Promene su zahvatile i sistem runa. Ubačena je nova runa koja daje bonus iskustva i zlata. Osim toga, sada će se svaka dva minuta stvarati rune na oba mesta u reci, od kojih će jedna uvek biti nova „baunti“ runa.

Velike promene stižu i kod herojskih sposobnosti. Bladsiker, Fantom lanser su najviše izmenjeni, a rebalans su doživeli Rikimaru, Čen i još neki heroji.


Nove staze kroz šume ubačene su širom mape

Prodavnica u kojoj se kupuju stvari za heroje takođe ima neke novine. Novi oklop i izmenjene cene nekih stvari, poput svitka za teleportaciju i boce za rune.


IZVOR