Pocetna » Zanimljivosti


Druga sezona serije "The Umbrella Academy" uskoro




  Ocenite članak: 0
pregleda: 644
Dodao/la: Nutella92
datum: 2020-05-30


Netflix serija "The Umbrella Academy" je veoma lako postala jedna od najboljih novih serija o super herojima prošle godine (2019).
 

Netflix je napokon najavio premijeru druge sezone za The Umbrella Academy. Serija se vraća 31. Jula, 2020.

U momentu kada se serija bude vratila, biće više od godinu dana od kako je prva sezona debitovala na Netflix-u i to 15. Februara, 2019. Iako je bila odmah hit, a druga sezona je najavljena u aprilu 2019, Umbrella Academy se tek sada vraća.

Vođa serije/izvršni producent Steve Blackman je opet tu da vodi seriju. Blackman je napisao premijernu i finalnu epizodu. Izvršna produkcija uključuje poznata imena kao Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way i Gabriel Bá (a poslednja dva su bili i kreatori originalne Umbrella Academy serije knjiga).

Većina glumaca iz glavne ekipe prve sezone se vraća. Tu su Ellen Page (Vanya), Tom Hopper (Luther), David Castañeda (Diego), Emmy Raver-Lampman (Allison), Robert Sheehan (Klaus), Aidan Gallagher (Number Five), i Justin Min (Ben). Ako imamo u vidu koliko je teško glumiti putovanje kroz vreme, neće nas iznenaditi ukoliko nam se na leto pridruže i mrtvi likovi kao što su Colm Feore kao Sir Reginald Hargreeves ili njegov sluga Dr. Pogo.

Kako je otkriveno na zvaničnom Umbrella Academy Twitter nalogu, najmanje tri nova lika se pridružuju u drugoj sezoni. Yusuf Gatewood će biti Raymond, "rođeni vođa i odani muž" koji "ima pamet, stav i sigurnost da nikada ne mora da se dokazuje nekome." Ritu Arya će biti Lila, "kameleon koji može biti ili brilijantan ili klinički lud u zavisnosti od situacije." I Marin Ireland je Sissy, raspuštenica iz Teksasa "željna da ponovo otkrije šta život i ljubav imaju da ponude."

Zaplet The Umbrella Academy druge sezone je još uvek misterija. Dok je prva sezona bila bazirana na prvim novelama iz edicije, The Apocalypse Suite, radikalno drugačiji kraj sugeriše da će druga sezona ići u drugom pravcu. Najveća razlika između stripa i Netflixserije je da je Hargreeves porodica omašila u tome da spreči apokalipsu u finalnoj epizodi.



IZVOR