Pocetna » Film


Dugo smo čekali da se turbulentan život Britney Spears pretoči u film. I to vreme je napokon stiglo!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1211
Dodao/la: Nutella92
datum: 2016-08-27


Glavnu ulogu, onu Britney, imaće mlada australijska glumica Natasha Bassett, koju ste možda gledali u filmu "Hail, Caesar".



Film će se zvati jednostavno "Britney", a ovako ga opisuje producentska kuća Lifetime: "Britney Jean Spears je bila tek mlada devojka iz Luzijane koja je želela da se probije na muzičkoj sceni kad je njen talenat postao jasan svima oko nje".

"Nakon toga je svaki njen korak bio planiran, a Britney je našla utehu u kolegi pevaču Justinu Timberlakeu. Nažalost, kako je njena karijera rasla, njen privatni život se raspao nakon razvoda roditelja i raskida s Justinom".

U daljem saopštenju podsećaju kako se uskoro njeno ponašanje pomračilo kao i njena karijera. Na brzinu se venčala sa prijateljem iz detinjstva, Jasonom Allenom Alexanderom, 2004. godine, ali je brak poništen ubrzo nakon. Iste godine usledilo je i venčanje sa plesačem Kevinom Federlineom sa kojim je dobila dvojicu sinova. Već tri godine nakon i taj brak se raspao, a tabloidi je celo vreme nisu puštali na miru.

"O njenom životu svi su pričali i Britney je došla do ivice, brak se raspao, izgubila je starateljstvo nad sinovima. Ali uprkos nevoljama, izborila se i ponovo izgradila karijeru, dokazujući svima da je bezvremenska snaga u svetu zabave."

Film se neće prikazati pre 2017. godine.

Lifetime je najavio film u idealno vrijeme. S obzirom na to da sutra izlazi novi album "Glory", nastup u "Carpool Karaoke" koji je danas i zatim nastup na MTV Video Music Awards u nedelju, 28. avgusta.


IZVOR