Pocetna » Film


Džejson Momoa kao Akvamen u filmu “Betmen protiv Supermena – Zora pravde”




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1244
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-06-23


Posle mnogo spekulisanja oko toga da li će Džejson Memoa zaigrati u najiščekivanijem superherojskom filmu, sada je postalo zvanično. Ovaj glumac, poznat po ulozi Kala Droga u seriji “Igra prestola”, obući će zeleno-narandžasti kostim i braniće svet iz okeanskih dubina u filmu Zaka Snajdera, “Betmen protiv Supermena – Zora pravde”.


Još pre nešto više od godinu dana, kolale su priče o tome kako će se mišićavi Džejson Momoa pojaviti u ovom filmu, koji predstavlja uvertiru za dugonajavljivani film o Ligi pravednika. Glumac u tom trenutku nije želeo da komentariše ništa u vezi sa tim, a sada je već gotovo sigurno da će ući u kožu… ovaj, u krljušt… ovaj, u kostim, Artura Karija Akvamena.


Ne osporavajući Džejsonove glumačke veštine, smatramo da on baš i nije dobar izbor za ovu ulogu. Čini se da se prašina oko ovog filma diže više zbog ljubitelja stripova, nezadovoljnih glumačkim odabirom; od Bena Afleka u ulozi Betmena, preko jektičave Gal Gadot u ulozi snažne Amazonke, Čudesne žene, pa sve do Džejsona Momoma, tamnokosog “razbijača”, koji izgleda potpuno drugačije od Akvamena na kakvog smo navikli.

Da ne prejudiciramo ništa, sačekaćemo maj 2016. godine, kada je najavljena premijera filma ““Betmen protiv Supermena – Zora pravde”, pa ćemo videti da li će nam ta zora doneti sunce ili će nam se smrknuti pred očima.


IZVOR