Pocetna » Film


Dženifer Aniston u novoj crnoj komediji ’Life Of Crime’




  Ocenite članak: 0
pregleda: 785
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-10-18


Radnja filma ’Krimi radnje’ (Life Of Crime) je zasnovana na poznatom romanu, još poznatijeg majstora krimi romana, Elmora Lenarda – ’The Switch’, inače prednastavka romana ’Rum Punch’, po kojem je Tarantino snimio film ’Džeki Braun’.


U filmu, Dženifer Aniston glumi nesrećnu domaćicu iz 70-ih, ženu korumpiranog tajkuna (Tim Robins). Nakon što je par sitnih kriminalaca kindapuje, a muž odluči da ne plati otkup za nju, ova crna komedija dobija neočekivan obrt.
Dvadeset godina pre Džeki Braun, Luis i Ordel, par sitnih kriminalaca dolaze na ideju da ucenjuju korumpiranog preduzimača iz Detroitu, Frenka Dosona, koji ima milione na of-šor računima. Frenk i njegova lepa žena, Miki Doson, žive u bogatom predgrađu Detroita. Luis i Ordel odlučuju da kindapuju Miki, koja pati od dosade i krize identiteta u nesrećnom braku, za milion dolara, uz pretnju Frenku, da ako odluči da ode u policiju, otmičari će samo morati da ga podsete na njegove ilegalne aktivnosti. Šta može da krene naopako?

Miki je kindapovana i smeštena u kući Ričarda Edgara Monka, grotesknog naci simaptizera i zaluđenika oružjem. Do tog trenutka, jedini potencijalni problem je svedok Mikinog kindapovanja, njen promiskuitetni komšija Maršal Tejlor, koji ju je upravo tada posetio u nameri da započne aferu sa njom.

Maršal je sada u dilemi da li da prizna da je hteo aferu sa Miki i da time pomogne policiji, ili samo da se pritaji i sačeka da vidi šta će se desiti sa njom. Najvažnija činjenica je, a što Miki, Luis i Ordel ne znaju... da je Frenk upravo podneo zahtev za razvod. Da stvar bude gora, na scenu stupa Melani, Frenkova seksi i lukava ljubavnica, koju on krije na Bahamima.

Ona preuzima kontrolu i uspeva da izmanipuliše situaciju i ometa ucenu. Frenku daje ideju da možda on ne želi Miki nazad, sad kad je razvod pokrenut... Ono što sledi je neverovatan niz neočekivanih preokreta, prevara i akcija koje je samo mogao da osmisli sjajni um Elmora Lenarda.


IZVOR