Pocetna » Film


Emile Hirsch glumit će Johna Belushija




  Ocenite članak: 0
pregleda: 794
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-30

Slike iz Emile Hirsch glumit će Johna Belushija


U neimenovanom projektu redatelja Stevea Conrada o životu i djelu prerano preminulog glumca Johna Belushija naći će se Emile Hirsch i to u ulozi samog Belushija.

Radi se o indie drami koja se bavi životom glumačke ikone i alegorijom o veličanstvenosti i tragičnosti "američkog sna". Film će istražiti njegov uspon ka slavi krajem 70-ih godina prošlog stoljeća kada je bio u originalnoj postavi Saturday Night Livea i glumio u legendarnim filmovima Braća Blues i Zvjerinjak pa sve do šokantnog smrtonosnog predoziranja u 33. godini života u hotelu Chateau Marmont u Los Angelesu.


John Belushi

Izvršni producent filma je Dan Akroyd, jedan od Belushijevih najboljih prijatelja i učestali suradnik. U produkciji će se također naći i Belushijeva supruga Judy Belushi Pisano koja je s Tannerom Colbyjem napisala knjigu Belushi po kojoj je redatelj Conrad temeljio scenarij.

Emile Hirsch, koji će se naći u ulozi legendarnog Belushija, relativno je mladi glumac koji svoju karijeru gradi polako kroz filmove kao što su U divljini, Ubojiti Joe i Alpha Dog. Trenutno ga se očekuje u ulozi Clydea Barrowa u miniseriji Bonnie and Clyde koja će se prikazati u prosincu ove godine te u akcijskom trileru The Lone Survivor u kojem će glumiti uz Marka Wahlberga, Bena Fostera i Erica Banu.

Ovo nije prvi film o životu Johna Belushija no onaj iz 1989. naziva Wired, sa Michaelom Chiklisom u glavnoj ulozi, prvenstveno nije naišao na odobravanje Belushijeve supruge, koja je dio ovog biografskog uradka. Film o legendarnom humorističnom glumcu sa snimanjem bi trebao početi u proljeće 2014. godine.

Prisjetite se legendarnog glumca sa toga-tuluma iz kultnog Animal Housea:


IZVOR