Pocetna » Zanimljivosti


Emma Watson najplaćenija glumica na svetu?




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1014
Dodao/la: Nutella92
datum: 2017-06-02


Emma Watson je na dobrom putu da postane najplaćenija glumica na svetu i tako skine Jennifer Lawrence s trona, piše The Evening Standard. Zvezda filma "Lepotica i zver", koja je u subotu proslavila 27. rođendan, zaradiće milione za ulogu u filmu.

Watson je za ulogu Belle unapred dobila 2,5 miliona dolara, ali zahvaljujući sporazumu koji joj daje pravo na deo zarade filma, trebala bi dobiti više od 18,9 miliona dolara.

"Lepotica i zver" je prvi film u ovoj godini koji je zaradio milijardu dolara.

"Mislim da je svet na njenom dlanu. Ona je sada najveća zvezda na svetu, može da glumi bilo koga, ona je američka i svetska ljubimica. Trenutno ne postoji bolji položaj od njenog. Sigurna sam da joj celi Hollywood kuca na vrata", kazala je Liza Anderson, osnivačica PR agencije Anderson Group.

Watson je navodno za ulogu u Hermione Granger u Harryju Potteru dobila skoro 63 miliona dolara.



IZVOR


0   Spam
FUBAR   (2017-06-06 0:13 AM) [Sadrzaj]
Lepo za nju i zelim joj jos puno uspeha u svetu filma.Nadam se da nece biti od onih glumica koje "zasvetle" i isto tako brzo utihnu u zaborav B)

0   Spam
Oron   (2017-06-03 8:50 AM) [Sadrzaj]
Koga ke ja vidam glumicava tolku e mala sto seuste ne izgleda za vozrazna devojka a i novinarive gi preuvelicuvaat prikaznite za slavnive licnosti do nemaj kade!!!