Pocetna » Film


Entoni Hopkins oduševljen serijom "Brejking Bed"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 796
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-15

Slike iz Entoni Hopkins oduševljen serijom "Brejking Bed"


Glumac Stiven Majkl Kuezada koji je u popularnoj seriji "Brejking Bed" glumio agenta Gomeza na svojoj Fejsbuk stranici objavio je pismo poznatog glumca Entonija Hopkinsa.

Hopkins je poslao mejl glumcu Brajanu Kranstonu i pohvalio ne samo njega već i scenariste, reditelje i celokupnu glumačku postavu.



"Dragi gospodine Kranston,
Hteo sam da vam napišem mejl pa sam vas kontaktirao preko zajedničkog agenta Džeremija Barbera. Upravo sam zavšrio maratonsko gledanje serije, od prve do poslednje epizode, koje je trajalo dve nedelje. Nikada nisam pogledao ništa slično. Brilijantno. Vaša gluma je najbolja gluma koju sam video - ikada. Znam da u ovom poslu postoji puno uvlačenja i gadljivog s*anja pa sam vremenom izgubio veru u mnogo toga. Ali vaš je posao spektakularan, apsolutno zapanjujuć. Koliko je trajalo snimanje? Pet ili šest godina? Disciplina koju ste vi i cela ekipa uspeli da zadržite je neverovatna. Ako vam se ikad ukaže prilika, prenesite moje pohvale svim glumcima. Hvala vam. Ovo možda zvuči neiskreno, ali nije. Skoro je ponoć u Malibuu, ali morao sam vam napisati ovaj mejl. Čestitke i moje duboko poštovanje. Zaista ste odličan glumac" stoji u pismu Entonija Hopkinsa koji se ubrzo nakon objave na Fejsbuku proširio svetskim medijima.


IZVOR