Pocetna » Film


EPIC – prvi internacionalni trejler!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1394
Dodao/la: Dusomoja
datum: 2013-03-21


Animrani film Epic je 3d CG akciono-avanturistička komedija u režiji Chris Wedge-a. Opisan kao borba između sila dobra i zla, koja se odvija u dubokoj šumi, ovaj crtać će vam otkriti jedan novi svet, koji ne nalikuje ni jednom drugom.

U glavnim ulogama kao glasovi animiranih likova naći će se pevačica Beyonce Knowles, zatim Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Christoph Waltz, Aziz Ansari, Jason Sudeikis, Steven Tyler i Blake Anderson. Premijera filma, planirana je za 24. maj, 2013. godine.

Priča prati mladu devojku po imenu Mary Katherine, koja živi u šumskoj kući sa svojim ocem i psom. Njen otac tj. profesor Bomba je dugo proučavao grupu ratnika koji žive u šumi štiteći je od zla.

Jednog dana, profesor se na vraća iz šume, a Mary polazi u šumu da ga traži. Iznenada otkriva svet ratnika po imenu Leafmen , koje je njen otac proučavao.

Ubrzo, ona biva primorana da se bori uz njih protiv sila zla tj. Boggans-a i njihovog vođe Mandrake-a, kako bi spasila njihov svet i pronašla svoj put kući.


IZVOR