Pocetna » Sport


EURO dobio svoju Larisu Rikelme: upoznajte Nataliju Sivijec




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1047
Dodao/la: cika_kristijan
datum: 2012-06-17


Svako Evropsko i Svetko prvenstvo u prvi plan izbaci nekog fudbalera, heroja ili tragičara, ali isto tako i neku navijačicu koja odvlači pažnju sa dešavanja na terenu. Mondijal u Južnoj Africi je imao Larisu Rikelme, a EURO2012 je dobio svoj zaštitni znak - Poljakinju Nataliju Sivijec.

  Lepa Poljakinja se pojavila na tribinama na utakmici između Poljske i Rusije i odmah bacila u senku sve nerede koji su tokom dana izbijali širom Varšave.

Svi ljubitelji fudbala su nestrpljivo čekali naredni meč jednog od dva domaćina, kako bi se Natalija ponovo pojavila i ona je to učinila u duelu sa Česima.

 

Poljski fudbaleri su uspeli da je rastuže jer su eliminisani, a nama ostaje da se nadamo da će naći koga da bodri do kraja šampionata kako bi se još neki put pojavila na tribinama i ulepšala mečeve na EURO2012.

 

Natalija Sivijec ima 28 godina i bavi se manekenstvom, a ukrasila je i naslovnice mnogih magazima u Poljskoj. Vrlo je poznata u svojoj zemlji, a verovatno će to postati i širom sveta, što joj mi svakako želimo.