Pocetna » Ljubav i Sex


Evo kako možete da postanete odvažnije ljubavnice




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1069
Dodao/la: ElGato
datum: 2011-11-28



Opustite se, jasno izrazite svoje želje, preuzmite inicijativu i pustite mašti na volju. Tako ćete postati srećnije i hrabrije u spavaćoj sobi.
SKINITE SVE SA SEBE
Ako želite da pridobijete njegovu pažnju - skinite se. Potpuno se obnažite i pokažite mu šta vam je na pameti. Za takav potez treba, naravno, hrabrosti, ali budite sigurne da će to za njega biti poziv kome neće moći da odoli.

RECITE ONO ŠTO ŽELITE
Jedan od najboljih načina da postanete odvažnije u krevetu je da postanete krajnje otvorene. Recite jasno šta želite u seksu, a šta ne. Seks je oblik komunikacije i to u dva pravca. Obe strane treba da uživaju pa je dobro da razgovarate. Možda će vam na početku to biti malo neprijatno, ali će vremenom postati lakše.

NAPRAVITE PRVI KORAK
Ako u većini slučajeva čekate da on inicira seks, promenite taktiku. Nema ništa pogrešno u tome da vi nekada učinite prvi korak. Ako to niste nikada radile, biće malo čudno, ali shvatićete da vam to donekle daje osećaj moći koja je sjajan afrodizijak. Uz to rašće vam samopouzdanje, a s njim i veća smelost u krevetu.

PUSTITE MAŠTI NA VOLJU
Sve što je često potrebno da postanete odvažnije u spavaćoj sobi je da zapravo postanete neko drugi. Nema ništa nastrano u tome, pa pustite mašti na volju i pretvorite se u raskošnu striptizetu. Budite šta god poželite.

IZNENADITE GA
Jedan od načina da pokažete njemu, ali i sebi da ste sposobni da preuzmete kontrolu u spavaćoj sobi je da odigrate na kartu iznenađenja. Uhvatite ga nespremnog čim otvori oči ujutro ili ga zaskočite čim se vrati s posla. Odaberite bilo koju situaciju u kojoj će on biti nespreman.