Pocetna » Ljubav i Sex


Evo ko su svetski prvaci u seksu...




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1472
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-03

Slike iz Evo ko su svetski prvaci u seksu...


Ko je imao najviše partnera, ko su najveći preljubnici, ko su najveći ljubavnici, a ko glumi, otkriva najnovije svetsko istraživanje o seksu koje se sprovodi još od 2009. u čak 30 zemalja, a u kojem je do sada učestvovalo čak 35.000 ispitanika

Ispitanici u rasponu od 21 do 55 godina starosti otkrili su zanimljive podatke.

Fudbalski timovi bore se za najbolji rezultat na Svetskom fudbalskom prvenstvu, međutim, da li su nacije koje pobeđuju u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu uspešne i na intimnom polju?

Ko gubi, a ko dobija u krevetu?

Istraživanje je otkrilo da je 55 posto svetske populacije imalo jednog do osam partnera. Zanimljivo je da po broju seksualnih partnera u životu prednjače Švajcarci. Naime, čak 26 posto ispitanika izjavilo je da je imalo 20 i više partnera. Slede ih Grci s 25 posto dok je u Velikoj Britaniji jedna od pet osoba imala više od 20 partnera.

U Japanu je čak 44 posto ispitanika imalo seksualne odnose s jednim do tri partnera.

Šampioni u varanju su pak Francuzi. Čak 74 posto ispitanika izjavilo je da su prevarili partnera/ku. Slede ih zemlje Južne Amerike - Čile, Kolumbija i Brazil - u kojima je 50 posto ispitanika priznalo preljubu.



Ali ako vam je partner/ka iz Australije ili Belgije, imate sreće jer oni spadaju u nacije koje najmanje varaju ili bar najmanje priznaju preljubu - 77 posto Australijanaca i 78 posto Belgijanaca tvrdi da nisu prevarili partnera.

Kad je glumljenje orgazma u pitanju, čini se da je rezultat podjednak. Globalno gledano, pola sveta glumilo je orgazam, bar jednom.

Stanovnici Latinske Amerike najveći su fejkeri. Da je glumilo orgazam, priznalo je 70 posto Kolumbijaca, a sledi ih Čile sa 64 posto i Brazil s 56 posto. Portugalci i Grci pak najmanje glume.

A u kojim zemljama se smatraju najvećim ljubavnicima na svetu?

Grci, Italijani i Brazilci u najvećem postotku u poređenju sa drugima smatraju da su najbolji eksperti u vođenju ljubavi. Holanđani su najskromniji i samo šest posto njih smatra da su pravi eksperti u seksualnom umeću. Nešto manje od polovine Britanaca smatra da su dosta dobri ljubavnici, a samo devet posto smatra da su eksperti.

U proseku seks traje 32,5 minuta dok najduži seks praktikuju Brazilci. Njih čak 64 posto tvrdi da im seks traje 46 minuta. Japanci sa druge strane vole brži seks. Njih 45 posto tvrdi da im seks traje manje od 20 minuta. Australija drži rekord u brzom seksu. Naime, 10 posto populacije kaže da im seks traje deset minuta.

Najviše seksualnih pomagala imaju Britanci - čak 94 posto priznalo je da poseduju seksi igračke, a pri vrhu su i Holanđani - mogu se pohvaliti sa 16 i više seksualnih objekata u upotrebi. Čile je na dnu liste - čak 50 posto populacije tvrdi da ne poseduju seksi igračke.

Kada je sveukupno seksualno zadovoljstvo u pitanju, rezultati su zadovoljavajući. Čak je 79 posto ispitanika izjavilo da su zadovoljni seksualnim životom. Englezi i Grci su najzadovoljniji seksualnim životom - 25 posto ljudi potpuno je zadovoljno svojim seksualnim životom.

Na samom dnu po zadovoljstvu seksom je Čile, gde je samo 13 posto populacije potpuno zadovoljno.


IZVOR