Pocetna » Ljubav i Sex


Evo koliko traje najbolji seks




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1478
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-05-01


Naučnici su konačno utvrdili kakav je to seks najbolji seks...


Najbolji seks ne bi trebalo da traje ni previše kratko ni previše dugo. Dobar seks traje obično do 13 minuta, sve iznad toga se smatra predugim, a ispod toga, prekratkim vođenjem ljubavi.
U ovo idealno vrijeme ne računa se predigra, koja prema preporuci naučnika nikako ne treba da se preskače niti otaljava. Da bi seks bio uspješan, preporučuje se što duža predigra.

Istraživanje su sporveli članovi udruženja za seksualnu terapiju i istraživanje, gdje su učestvovali psiholozi, fiziolozi, socijalni radnici i terapeuti za brak.

Ukupno 34 stručnjaka složilo se da je najpoželjnije trajanje seksualnog odonsa, počev od penetracije do ejakulacije, od 7 do 13 minuta.

Ovim se konačno i srušio mit o maratonskom, višesatnom seksu. Uprkos naučnom istraživanju, mnogi ispitanici smatraju da seks treba da im traje duže od 30 minuta.

"Važno je da se razbiju mitovi o višesatnom seksu i da se muškarci i žene ohrabre stvarnim podacima kako bi se spriječila pojava nezadovoljstva kod partnera“, zaključili su naučnici.


IZVOR