Pocetna » Film


Fantastičan prvi trailer za 'Constantine'




  Ocenite članak: 0
pregleda: 928
Dodao/la: Gale
datum: 2014-05-13

Slike iz Fantastičan prvi trailer za 'Constantine'


Ove jeseni na male ekrane kanala NBC dolazi nadnaravna serija Constantine. Rađena po uzoru na strip Hellblazer DC Comica, serija će predstavljati drugo uprizorenje dotičnog stripa. Prvo smo dobili prije skoro deset godina, 2005. filmom Constantine u kome je naslovnu ulogu odigrao Keanu Reeves.

Serija prati Johna Constantina, čovjeka koji se bori sa svojom vjerom dok ga proganja njegova grešna prošlost. No iznenada se nađe u ulozi spasitelja čovječanstva boreći se protiv sakrivenog zla koje prijeti Zemlji.



U ulozi naslovnog lika nalazi se Matt Ryan (Zločinački umovi) dok njegovu partnericu u lovu na demone glumi Lucy Griffits iz serije Okus krvi. Uz njih su tu još i Harlod Perrineau (Izgubljeni) i Charles Halford (Ćelija 2).

Redateljsku palicu drži Neil Marshall (Igra prijestolja) dok scenarij potpisuju Daniel Cerone i David S. Goyer, koji su također i izvršni producenti. Goyer je nedavno izjavio kako će Constantine u seriji biti puno vjerniji liku iz stripa no što je to bio Keanu Reeves. Je li to zaista tako provjerit ćemo ove jeseni dok nagovještaj onoga što nas čeka provjerite u traileru:


IZVOR