Pocetna » Film


Film u kinima 2016. godine: Alexander Skarsgard će biti novi Tarzan




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1006
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-08-29


Jedan od najseksipilnijih glumaca današnjice Alexander Skarsgard, koji je poznat po ulozi u seriji "Plava krv", glumit će Trazana u novom filmu Davida Yatesa.


U nedavnom intervjuu za magazin Vulture, glumac je otkrio kako radnja filma počinje u Londonu u kasnim 1800-im godinama, a Jane i Tarzan su zajedno već osam godina te se vraćaju u Kongo gdje je on rođen i odrastao sa Jane. Tarzan je obučen kao britanski lord.

"Mnogo stvari će se dogoditi u Africi i bit će vrlo zanimljivo", rekao je Skarsgard.

Lik Tarzana stvorio je Edgar Rice Burroughs 1912. godine i prvi put se pojavio u noveli, a potom su uslijedili filmovi koji su bili bazirani na noveli. No, novi film o Tarzanu će biti potpuno drugačiji i govorit će o njemu kao starijem muškarcu koji se vraća u džunglu.

"Prošle su godine otkako je muškarac nekada poznat kao Tarzan napustio afričku džunglu i počeo život iznova kao John Clayton III, lord Greystoke, sa svojom ženom Jane. Sada su ga ponovo pozvali u Kongo kako bi radio kao trgovinski izaslanik Sabora nesvjestan da je pijun u smrtonosnoj konvergenciji pohlepe i osvete, koju vodi Belgijanac kapetan Leon Rom. Ali ti koji se nalaze iza smrtosnosnih zavjera nemaju pojma šta će pokrenuti", objavljeno je u sinpsisu filma.

Očekuje se da će novi film "Tarzan" biti u kinima 2016. godine.


IZVOR