Pocetna » Film


Fish odlazi, Fox dolazi




  Ocenite članak: 0
pregleda: 881
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-08


Jada Pinkett Smith najavila je odlazak iz 'Gothama' nakon finala 1. sezone, dok će se Chris Chalk pridružiti seriji kao neizostavni Lucius Fox


Nakon uzbudljivih vijesti u kojima je objavljeno kako je serija Gotham dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu, seriju su dočekale promjene glumaca i odlazak nekih omiljenih likova.

Gotham je dinamična serija, koliko na ekranu toliko i iza ekrana. Gotovo neprestana parada novih negativaca održava serijal svježim, no često odlazak nekih od istaknutih likova publika ne prima s oduševljenjem.

Jedan takav slučaj je i s likom Fish Mooney, koju je izvrsno utjelovila Jada Pinkett Smith. U jednom od intervjua na američkom jutarnjem programu Jada Pinkett Smith je objavila kako se neće vratiti u najavljenoj 2. sezoni Gothama.
Svoj odlazak iz sve gledanije serije je jednostavno objasnila istekom ugovora koji je potpisala na godinu dana.

No, budite bez brige, Gothamu neće nedostajati zanimljivih likova u ostatku prve sezone, kao ni u drugoj sezoni. Dolazak novog negativca Ogrea, kojeg će glumiti Milo Ventimiglia, najavljen je još početkom prošlog mjeseca, a sada stižu nova priključenja glumačkoj postavi.

Jedan od ključnih likova svijeta Gothama i lik koji ima snažan utjecaj na Brucea Waynea, a čiji se izostanak bez sumnje osjećao u proteklim epizodama je Lucius Fox. On svoju putanju u službi dobra započinje u Gothamu kao genije za razvoj tehnologije unutar Wayne Enterprisesa.

U ulozi Luciusa Foxa u Gotham stiže Chris Chalk. Lucius Fox će se u seriji pojaviti tijekom predzadnje epizode 1. sezone, a najavljuje se i mogućnost ostanka i u 2. sezoni.

Lucius Fox je opisan kao moralna vodilja Brucea Waynea, koji pomaže Bruceu da održi naslijeđe svoga oca.


IZVOR