Pocetna » Film


Fox želi "X-Men" seriju
  Ocenite članak: 0
pregleda: 422
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-27


Popularna filmska franšiza mogla bi dobiti svoju televizijsku inačicu već sljedeće godine


Fox želi na svoje male ekrane donijeti vrlo popularnu filmsku franšizu - X-Men. Gary Newman iz Fox Entertainmenta rekao je kako se već nalaze u pregovorima oko stvaranja X-Men serije, nadahnute prvenstveno stripovima koji su prvi put objavljeni 1963., ali i vrlo uspješnom filmskom franšizom koja uključuje sedam filmova, počevši sa filmom X-Men iz 2000. godine.

No tu nastaju mali problemi: dok sestrinska produkcijska tvrtka 20th Century Fox drži filmska prava za X-Men likove, same stripove u vlasništvu drži Marvel. Kako bi se napravila serija, Fox mora dobiti Marvelov blagoslov što je dovelo do osjetljivih razgovora.

"Pregovaramo.", otkrio je Newman. "Oprezno smo optimistični, imali smo dobar sastanak s njima. No kreativno nećemo brzati. Ovo je za sada samo dogovor, sada trebamo početi stvarati.", dodao je.

S obzirom da su trenutno usmjereni na sređivanje dogovora još nemaju ni scenarista niti čvrsti koncept (iako ljudi na internetu pretpostavljaju kako bi se serija mogla fokusirati na spin off X-Mena - X-Factor). Newman smatra da će im trebati dosta vremena da razviju cijeli projekt te ne očekuje da bi serija mogla premijeru doživjeti prije jeseni 2016. godine.


IZVOR


Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|