Pocetna » Ljubav i Sex


Gaćice otkrivaju tajnu kakav seks žene hoće




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1153
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-09


Dame u romantičnom donjem rublju koje ima volane ili mašnice prvi seks s nekom osobom doživljavaju vrlo prisno i gledaju na njega kao poklon u vezi

Žene pažljivo biraju donje rublje kada znaju da će doći do seksa. Erin Dejvison za Moder Man je otkrila kakve namere žene imaju s obzirom na odabir gaćica i kako ih lakše osvojiti.

Gaćice s porukom
Ako nosi sa nekom porukom, postoje dve solucije - ili želi da vas nasmeje ili voli da se lupka po zadnjici. Ako im je to prvi put, partnerima često zna da bude neugodno, a ovo je možda njen način da probije led. Prihvatite igru i recite neki simpatični komentar na natpis.

Retro rublje
Ovaj tip devojaka ima samopouzdanja i želi da vam pokaže svoje obline. Retro gaćice obično imaju visoki struk i pokrivaju više nego neki drugi modeli. Devojke koje biraju takve gaćice pomalo su staromodne i radije bi da vi napravite prvi korak.

Bele gaćice
Uske simpatične bele gaćice oblače devojke koje smatra da ne treba da zavode donjim vešom. Misle da ste dovoljno bliski i da odmah možete preći na viši nivo veze.

Hipsterice
Ljubitelji zadnjica uvek će glasati za hipserice jer otkivaju više odpozadi nego napred. Devojke koje vole hipsterice vole da se šale pa svakako posvetite dovoljno vremena predigri.

Tange
Tange otkrivaju gotovo sve i retko koji muškarac će ostati imun pred takvim prizorom. Devojke koje odaberu takav donji veš sigurno ne očekuju da ih gledate u oči.

Volančići i mašnice

Dame u romantičnom donjem rublju koje ima volane ili mašnice prvi seks s nekom osobom doživljavaju vrlo prisno i gledaju na njega kao poklon u vezi. Ako želite da pokaže svoju divlju stranu, upalite sveće i otvorite bocu finog vina, a mnogo će joj se svideti ako preuzmete inicijativu.