Pocetna » Ljubav i Sex


Gde je najbolje mesto za seks na otvorenom




  Ocenite članak: 1
pregleda: 1013
Dodao/la: Inn@
datum: 2012-06-05


Automobil, plaža, balkon, čamac... neke su od ideja kako da se rashladite tokom ljetnih vrućina.

Ako imate osećaj da je vaš seksualni život zapao u dosadnu i predvidivu rutinu, vreme je da malo začinite stvari. Tople letne noći kao stvorene su za uzavrele strasti. Dajemo vam nekoliko mesta gde možete na otvorenom da se "rashladite" od vrućine.

Uputite se na noćnu vožnju sa samo jednim ciljem - da uživate u vođenju ljubavi. Automobil parkirajte daleko od znatiželjnih pogleda i u tami. Zatvorite prozore, pustite muziku koja vam odgovara i jednostavno se prepustite.

Plaža
Da ne bi odmor na moru prošao dosadno u šetnjama pored obale, iznenadite partnera tako što ćete ga odvesti do plaže umesto na sladoled. Tokom dana pronađite neku uvalu koja noću nije mnogo posećena. Ponesite ćebe i učinite to uz sam rub mora čiji šum će biti pravi afrodizijak.

Ljuljaška u parku
I dok dan u parku može biti idealan za piknik, noć je rezervisana za nešto ozbiljnije igrice. Deo parka obavijen tamom, savršen je izbor, a još ljuljaška nije polomljena - pun pogodak.

Šator
Ako ste odlučili da ovog leta kampujete, samo pripazite da budete malo tiši da ne biste probudili komšije u susednom šatoru ili naljutili neku divlju životinju.

Balkon
Strpite se da vaše komšije prevari san, i izletite na balkona. Osećaj da radite nešto zabranjeno i da bi vas neko mogao videti, podignuće temperaturu do usijanja.

Čamac
U ovome slučaju to ne vredi. Ako niste te sreće da imate kakav brodić ili pak jahtu, tu je uvek dobar stari drveni čamac. Otisnite se do obale, ali ne predaleko isprobajte nešto sasvim novo.

Sportsko igralište
Fudbalsko igralište neosvetljeno reflektorima pružiće vam mogućnost da vi i vaš partner odigrate utakmicu jedan na jedan, pobednik i nije važan.