Pocetna » Zanimljivosti


Gledaoci u strahu i panici: Horor serija koju nećete smeti da gledate sami!
  Ocenite članak: 1
pregleda: 320
Dodao/la: Natasha77
datum: 2019-10-28


Ljubitelji horor žanra su doživeli pravo iznenađenje kada su na petak 13. dobili "poklon" od Netfliksa u vidu nove horor serije.

U pitanju je francuski horor pod nazivom "Marianne", a kroz epizode gledaoci prate Emu, književnicu koja piše knjige na osnovu njenih košmara o veštici - košmara koji počinju da se ostvaruju i na javi.

Ema odlazi nazad u rodni grad kako bi se suočila sa svojim demonima (bukvalno), pošto je zla veštica iz košmara počela da pravi haos u pravom svetu. Ema mora da završi svoje priče kako bi se otarasila prokletstva i spasila ceo grad od veštice - Merijen. Jedini problem je što ne zna kako to da uradi...

Oni koji su već pogledali seriju, "otrčali su" na Twitter kako bi podelili sa drugima ovo zastrašujuće iskustvo...

"Svi morate da gledate 'Marianne' na Netfliksu. Nova je serija i potpuno je sje****!", "Govorim kao dugogodišnji proždirač svega što je horor, 'Marianne' je nastrašnija stvar koju je Netfliks ikada napravio", Obožavam strašne filmove i samo par me je možda stvarno uplašilo, ali upravo gledam francusku seriju na Netfliksu pod nazivom 'Marianne' do srži sam uplašen, a samo sam pogledao prvih 20 minuta. Ne mogu ni da se pomerim. Pomozite mi!", samo su neki od tvitova prestrašenih gledaoca.

Tako da, ukoliko se odlučite da odgledate ovu seriju, imajte jednu stvar na umu - nipošto je ne gledajte sami!

 IZVOR