Pocetna » Zanimljivosti


Glumci obeležili kraj snimanja "The Big Bang Theory" serije




  Ocenite članak: 0
pregleda: 880
Dodao/la: Casper
datum: 2019-05-05


Svečanošću na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TV-serije "Štreberi" (The Big Bang Theory) ostavili svoje otiske u cementu ispred čuvenog "Chinese Theatre" u Holivudu, obilježen je završetak serije koja će prestati da se snima nakon 12 sezona.

Džoni Galecki, koji u seriji glumi Lenarda, Džim Parsons (Šeldon Kuper), Kali Kuoko (Peni), Sajmon Helberg (Hauard Volovic), Kunal Najar (Radž Kutrapali), Majim Bialik (Ejmi) i Melisa Rauh (Bernadet) svojim su otiscima na pločniku označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, a ukupno 279, snimljena dan ranije.

"Prestali smo da snimamo, ali nas sedmoro ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvek živeti u nama", kazao je Džim Parsons, koji je igrao autističnog genija Šeldona Kupera, oko kojeg se i vrti radnja serije. Pre dve godine pokrenuta je i spin-off serija "Mladi Šeldon", u kojoj je predstavljeno Šeldonovo detinjstvo u Teksasu.

"Štrebere" je pokrenuo CBS i već dugo je najgledanija komedija u SAD-u. U devetoj sezoni je jednu od epizoda gledalo rekordnih 20 miliona gledalaca, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emi.


IZVOR