Pocetna » Estrada i Tv


Grand papučar: Darko Lazić je rob Ane Sević




  Ocenite članak: 0
pregleda: 798
Dodao/la: Gale
datum: 2013-07-23

Slike iz Grand papučar: Darko Lazić je rob Ane Sević Slike iz Grand papučar: Darko Lazić je rob Ane Sević


Zvezda Granda Darko Lazić (22) potpuno je poludeo za svojom šest godina starijom devojkom Anom Sević, zbog čega je zapostavio i prijatelje i porodicu.



- On je Anin rob. Uzela ga je pod svoje i on više ne misli svojom glavom, tj. ona misli za oboje. Onako kako njoj odgovara - rekao je za „Blic” pevačev kolega, zvezda Granda, koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da Lazić radi sve što ona zahteva, oblači se kako pevačica i voditeljka zahteva.

- Baš nedavno ju je vodio u Tursku kako bi je malo odobrovoljio, jer mu je pravila ljubomorne scene u nekoj diskoteci. Mnogo novca troši na nju. On je mlad i zaljubio se, a uz to je jako dobar dečko - rekao nam je njegov prijatelj.



Drugi Lazićev drug koga smo kontaktirali potvrdio nam je ovu priču, ali ni on nije želeo da pod imenom i prezimenom govori o ovom čudnom odnosu.

- Ana je ljubomorna i stalno ga uhodi, proverava... Nedavno mu je tražila da promeni broj telefona da niko ne bi mogao da ga dobije. I sad, pošto niko nema njegov novi broj, mora prvo nju da okrene. Ona onda odluči da li da mu da slušalicu ili ne. Kad sam ga video nedavno na snimanju jedne Grandove emisije i pitao ga o čemu se radi, samo mi je kratko rekao: „Je***a brate, šta da ti kažem?” Ona čak vozi i njegov džip. Čuo sam da su i njegovi roditelji pomalo ljuti. Slabo im se javlja i još slabije posećuje. Nema vremena, kaže - dodao je naš izvor.

Ana Sević se u toku jučerašnjeg dana nije javljala, a novi broj Darka Lazića nismo uspeli da pronađemo, tako da smo ostali uskraćeni za komentar.


IZVOR