Pocetna » Ljubav i Sex


Greške u seksu koje odbijaju svaku ženu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2150
Dodao/la: Stephanos
datum: 2015-11-09


Za dobar seks potrebna je određena količina hemije između partnera, otvorena komunikacija i jasno izražavanje želje, bez ustručavanja.

Kada neka od ovih stvari nedostaje, žena je u stanju da odbije dublju akciju u spavaćoj sobi. Pogledajte o čemu se radi...

1. Golicanje bradom
Muškarci mogu izgledati seksi sa trodnevnom bradom na licu, ali ako grubim dlakama bude trljao njene intimne delove, žena će se osećati veoma neprijatno.

"Trenje bradom na genitalijama može da izazove nelagodnost među ženama, i iritaciju kože i bol", kaže seksualni terapeut Riz Malone. "Iritacija može dovesti do infekcija i povreda”.

Rešenje: Važno je da razgovarate sa svojim partnerom o svim tim procedurama i položajima pre nego što započnete akciju u krevetu.

2. Previše jaka stimulacija klitorisa
Bilo da je u pitanju oralni seks ili ručna stimulacija, muškarci često posvećuju previše pažnje klitorisu.

"Dodirivanjem klitorisa kod žena, muškarac može doneti veliko zadovoljstvo svojoj partnerki, ali pregruba stimulacija dovodi do suprotnog efekta", kaže seksolog Šana.

Rešenje: Žene uživaju da istražuju intimne oblasti, ne samo klitoris. Zato je dobro da obratite pažnju na područje oko klitorisa, spoljnih usana i perineuma (područje između vaginalnog otvora i anusa).


IZVOR