Pocetna » Sport


Guardiola: I ubuduće ćemo igrati istim stilom




  Ocenite članak: 0
pregleda: 718
Dodao/la: BMW
datum: 2014-05-02


Trener Bayerna Pep Guardiola izjavio je da je nakon poraza od Real Madrida u polufinalu Lige prvaka još sigurniji u svoju nogometnu filozofiju.

Real je, podsjetimo, najprije pred svojim navijačima slavio s 1-0, a potom je u minhenskom uzvratu deklasirao Bavarce s 4-0. U obje je utakmice Bayern imao znatno veći posjed lopte, ali beskonačna mu dodavanja nisu donijela ništa konkretno. Iako je zbog toga posljednjih dana na meti kritika u Njemačkoj, Guardiola je na konferenciji za novinare uoči ligaškog dvoboja protiv HSV-a potvrdio da ništa neće mijenjati.

"Nakon poraza od Reala još sam uvjereniji u svoje ideje. Svaki trener ima svoje ideje i ne može trenirati ekipu s tuđim idejama. I u budućnosti će moji nogometaši igrati mojim stilom. Znam da će mi 0-4 uvijek biti u glavi, ali nastavit ću pokušavati raditi ono što je najbolje za ovaj klub", rekao je Guardiola i nastavio:

"Uostalom, klub je taj koji mora odlučiti je li trener s takvim idejama najbolji za ekipu. To nije moj problem. Ne brinu me kritike, nisu mi važne. U nogometu postoji samo jedno pravilo - pravilo pobjeda i poraza. Ako gubimo, ne pomaže mi što mi predsjednik ili sportski direktor iskazuju povjerenje, znam da sam u opasnosti. Ovo je veliki klub u kojem se uvijek traže pobjede. Kad ih nema, na klubu je da donese odluku".


IZVOR