Pocetna » Film


Guillermo Del Toro priprema scenarij za "Pacific Rim 2"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 972
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-18

Slike iz Guillermo Del Toro priprema scenarij za "Pacific Rim 2"


Guillermo del Toro, ugledni i hvaljeni meksički redatelj radi punom parom, konkretnije, u suradnji s Travisom Beachamom piše scenarij za drugi nastavak akcijskog sf spektakla "Pacific Rim".

Iako film baš i nije uspješno startao s otvaranjem na američkom box-officeu, ipak je diljem svijeta zaradio preko 400 milijuna dolara te je do sada najuspješniji akcijski sf prikazan u 2013. godini. No, drugi nastavak treba ipak tek dobiti zeleno svjetlo od strane kompanije Legendary Pictures.



- Ono što mi je bilo divno i laskajuće je to što publika nije film pogledala samo jednom, nego dvaput, čak triput i više… Oni kojima se film svidio, osjetili su puno više, strast. Upravo su to razlozi zbog kojih bih nastavio pričati ovu priču - kazao je redatelj del Toro.

Spomenimo i kako postoji velika šansa da Charlie Hunnam reprizira ulogu su spomenutom nastavku, posebice zato što je neki dan odustao od angažmana na filmu "50 Shades of Grey".

Podsjetimo se na radnju "Pacific Rima" - Izvanzemaljska prijetnja svijetu došla je iz dubina Pacifika, iz rasjekline iz­među dviju tektonskih ploča, iz portala između dimenzija. Da bi se obranili od čudovišta, čelnici velikih sila su se ujedinili i stvorili vlastita čudovišta; rođen je program Jäger (jeger, njemački: lovac) koji će nakon prvotnih uspjeha doći na rub propasti, zajedno s cijelim svijetom. Međutim grupa vrhunskih pilota se ne predaje i ima samo jedan zadatak, otkazati apoka­lipsu!


IZVOR