Pocetna » Film


"Hannibal" kreće na ljeto




  Ocenite članak: 0
pregleda: 816
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-07


Otkriveni premijerni datumi, novi glumci i posteri za 3. sezonu Hannibala i europsko proputovanje dr. Lectera


Kanal NBC je, na radost obožavatelja Hannibala Lectera i Willa Grahama, objavio raspored emitiranja svoga dramskog programa. Dugo iščekivana 3. sezona Hannibala dolazi na male ekrane u ljetnoj shemi, a premijerna epizoda otvorit će novu sezonu 4. juna.

Nakon pomalo brutalne i spektakularne završnice koja je razotkrila Hannibalov lik manipulativnog psihopata i zaključila prošlu sezonu velikim praskom, kreator serije Bryan Fuller je pred sebe postavio visoku letvicu. Prema za sada objavljenim informacijama o 3. sezoni svakako ju namjerava premašiti.



Nova sezona će preuzeti elemente iz romana Hannibal Rising i Red Dragon te ih ukomponirati na jedinstven način kako bi ispričali priču o početcima grotesknog doktora Lectera.

Treća sezona će biti obilježena novim lokacijama snimanja, a čiji dio možete vidjeti u kadrovima iz najavnog videa. Osim europskog štiha kao pozadine radnje vidjet ćemo i niz novih likova i glumaca.



Među prvim objavljenim informacijama o novoj sezoni bilo je priključenje Joe Andersona, koji će zamijeniti Michaela Pitta u deformiranoj maski Masona Vergera. Zatim se showu pridružio Richard Armitage kao još jedan u nizu serijskih ubojica, Francis Dolarhyde (The Toothy Fairy), uz Tao Okamoto koja će imati istaknutu ulogu u sezoni.

Najnoviji dodatak serijalu u još nepoznatoj ulozi je i Zachary Quinto, kojeg ćemo vidjeti u barem jednoj epizodi Hannibala, te Nina Arianda koja će s Willom Grahamom razviti novi romatični zaplet.


IZVOR