Pocetna » Film


Hannibal - trailer za novu sezonu




  Ocenite članak: 0
pregleda: 828
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-24


Iako se datum premijere treće sezone ove horor serije još ne zna, iz NBC-ja su objavili video isječak s prvim kadrovima iz serije


Konačno je stigao prvi pogled na treću sezonu NBC-ijevog psihološkog trilera Hannibal. Druga sezona Hannibala svoju finalnu epizodu imala je u svibnju 2014. godine, a uzbudljiv završetak je većinu publike ostavio željnu novih nastavaka. Finalna epizoda je završila s pravim iznenađenjem i ostavila publici brojna otvorena pitanja, čije se odgovore nadamo otkriti u 3. sezoni.

U kratkom video isječku iz NBC-ija najavljeno je što nas očekuje u idućim epizodama, a iako nije jasno točno gdje će se radnja odvijati, prema kadrovima neki zaključuju da ćemo glumce zateći izvan SAD-a, točnije u Firenci.

U traileru možete vidjeti Willa Grahama koji opsesivno traga za Hannibalom Lecterom i lovi ga na „drugom kraju svijeta“. U kadrovima ćete vidjeti i Tao Okamoto, koja zlokobno izjavljuje prijetnje usmjerene prema Hannibalu. Tao Okamoto će navodno dobiti pozamašno vrijeme na ekranima u idućoj sezoni i bit će duboko utkana u priču.

Prema riječima Bryana Fullera, showrunnera serije, serija će preuzeti elemente iz romana Hannibal Rising i Red Dragon te ih ukomponirati na jedinstven način kako bi ispričali priču o početcima grotesknog doktora Lectera.

Zvijezde serije Mads Mikkelsen, Hugh Dancy, Caroline Dhavernas i Laurence Fishburne vratit će se na male ekrane tijekom ljeta, ali se točan datum premijere još uvijek ne zna.


IZVOR