Pocetna » Film


Harrison Ford ipak u nastavku "Blade Runnera"?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 900
Dodao/la: Gale
datum: 2013-10-11

Slike iz Harrison Ford ipak u nastavku "Blade Runnera"?


Glumac Harrison Ford otkrio je medijima kako je s Ridleyjem Scottom razgovarao o potencijalnom nastavku "Blade Runnera", znanstvenofantastičnog hita iz 1982. godine. Michael Green ("Green Lantern") navodno piše scenarij za drugi dio kultnog distopijskog trilera u kojem bi Ford trebao reprizirati ulogu Ricka Deckarda.

- Istina je, nedavno sam se sastao sa Scottom. Divim mu se i kao čovjeku i kao redatelju te bih bio sretan kada bih s njim surađivao na nastavku ove priče - otkrio je Ford.



Originalni uradak "Blade Runner" imao je burnu produkciju, a nije doživio ni komercijalni uspjeh pri premijeri, no s vremenom je stekao kultni status te je prepoznat kao klasik žanra, prenosi Hrt. Film se temelji na romanu autora Philipa K. Dicka - "Do Androids Dream of Electric Sheep?", no snimanje nastavka je još uvijek samo u statusu 'glasine' jer ništa nije službeno potvrđeno.

Inače, Fordov posljednji film "Ender's Game" u kina stiže 25. listopada, dok Scottov triler "The Counsellor" u kina stiže 15. studenoga.


IZVOR