Pocetna » Film


Horor film sa vjevericama?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 871
Dodao/la: Orion
datum: 2013-08-21


Film o gomili ubojitih vjeverica mogao bi postati novi kultni hit, prateći nevjerojatni uspjeh filma Sharknado, koji je sve iznenadio svojim uspjehom.


Kako prenosi Bleeding Cool, trenutno se skupljaju novci kako bi se pokrio predviđeni budžet za snimanje filma Vjeverice no trailer je već napravljen i pušten u javnost. Redateljsku palicu navodno drži Ethan Maniquis, redatelj filma Machete.


Trailer pokazuje djevojčicu koja s bakom šeće po parku. Na obližnjem drvetu vide preslatku vjevericu. Djevojčica joj se približi, nudeći joj oraščić no čim priđe blizu, vjeverica ju napadne. Baka pohita u pomoć te jedva otrgne vjevericu sa djevojčice i baci ju daleko od njih dok se iznad njih po drveću počinje skupljati gomila vjeverica.


Navodno se iza produkcije skriva Timur Bekmambetov, redatelj filmova Trazen i Nocna Straza, koji trenutno prikuplja novce da pokrije budžet. Za scenarij su zaduženi Daniel Antoniazzi i Ben Shiffrin, koristeći originalnu Bekmambetovu ideju.


Radnja filma vrti se oko mladića čiji otac umre pod nerazrjašenim okolnostima te se on nakon godina izbivanja vraća u rodni kraj te iako je sa ocem bio u lošim odnosima, odluči razrješiti misterij njegove smrti. Nadajući se da će naći neko logično objašnjenje on nalazi mamu sa novim ljigavim tipom, plinsku kompaniju koja otkupljuje grad, ljutu ženu šerifa koja je zapravo njegova bivša djevojka i vojsku vjeverica mesoždera odlučnih da unište sve što im se nađe na putu zbog erozije koja je uništila njihov hranidbeni lanac kao posljedica ekološkog uništavanja od strane plinske kompanije.



IZVOR



0   Spam
zajackod   (2013-08-21 10:11 PM) [Sadrzaj]
hahahahahah ..... skroz je COOL "trailer" ,sto "G@le" kaze - "obecava" ,pa nadam se u svakom slucaju bice "DEATH FROM - HIGH SKIES" - LETECI VEVERCI ..... !!! B)

0   Spam
Gale   (2013-08-21 1:29 PM) [Sadrzaj]
Hold on to your nuts... hahahaha, obecava.  :D