Pocetna » Film


"House of Cards": posebna poruka iz Bijele kuće




  Ocenite članak: 0
pregleda: 767
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-04


Treća sezona Netflixove političke dramske serije bit će dostupna od 27.2.2015. i sastojat će se ponovno od 13 epizoda


Fanovi političkih spletki i odlične glume Kevina Spaceya i Robin Wright dobili su kratki podsjetnik da se njihova omiljena serija vraća u veljači!

Nova sezona serije House of Cards za one kojima je Netflix dostupan znači još jedan 'izgubljen' vikend na kompletnu sezonu jer će ponovno svih 13 epizoda biti dostupno isti dan.

U zadnjoj epizodi je Frank Underwood (ne)očekivano postao predsjednik i dok je prividno eliminirao sve potencijalne probleme, nije ni svjestan da ga je Doug Stamper (Michael Kelly) zbog osobnih preferencija doveo u veliku opasnost.

U glavnim ulogama gledamo Kevina Spaceya kao Francisa Franka Underwooda i Robin Wright kao njegovu suprugu Claire koji su za svoje odlične interpretacije bili nominirani za mnoge nagrade, a Robin Wright je pripao ovogodišnji Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u dramskoj televizijskoj seriji.

Treća sezona House of Cards počinje (i završava) 27.2.2015., a naši gledatelji su prije dva mjeseca imali priliku gledati prvu sezonu (HTV 1) pa se nadamo da će uskoro biti prikazana druga.


IZVOR