Pocetna » Film


"House of Cards": uzbudljivi trailer za treću sezonu!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 925
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-13


Kevin Spacey i Robin Wright još će vam jednom pokazati zašto svi jedva čekaju novu sezonu ove serije


U Netflixu su bili spremni za proslavu mogućeg Zlatnog globusa za seriju House of Cards!

Kevin Spacey je sinoć primio svoj prvi Zlatni globus za najboljeg glumca u televizijskoj drami i to za Netflixovu seriju House of Cards (Kuća od karata). Ovo je za Spaceya bila osma nominacija za ovu nagradu u karijeri i drugi put da je bio nominiran za ulogu Franka Underwooda, s time da je glumac već ponosni vlasniku dvaju Oskara (najbolji glavni glumac u Vrtlogu života i sporedni u Privedite osumnjičene).

Koliko su u Netflixu bili spremni za njegovu pobjedu (ili barem jedan kipić budući da je Robin Wright bila nominirana za najbolju glumicu, a serija u kategoriji najbolje drame) dokazuje to što je trailer prikazan odmah nakon Spaceyevog govora zahvale.

Prošle godine Zlatni globus je osvojila Robin Wright, dok je uz Spaceya nominaciju još imao Corey Stoll za sporednu ulogu Petera Russa te sama serija također u kategoriji najbolje drame.

Trailer za treću sezonu nas upozorava i podsjeća: „Sad kad su ulozi visoki, Frank i Claire Underwood imaju samo jednu opciju: boriti se da ostanu na vrhu!“

Pogledajte što nam okvirno sprema treća sezona koja na Netflix stiže 27. veljače kada će svih 13 epizoda ponovno biti dostupno isti dan.


IZVOR



0  
Gale   (2015-01-14 10:11 PM) [Sadrzaj]
Jedva čekam nastavak jer obožavam ovu seriju. Drago mi je što je Kevin Spejsi konačno osvojio Zlatni Globus nakon osam nominacija, po meni apsolutno zasluženo. Vrhunski glumac, jedan od omiljenih...