Pocetna » Zanimljivosti


Hulk Hogan želi da ga glumi Chris Hemsworth




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1085
Dodao/la: Orion
datum: 2013-08-20


Hulk Hogan rekao je kako bi volio da ga u nadolazećem filmu o njegovom životu i karijeri glumi Chris Hemsworth.

Hogan, hrvačka zvijezda, glumac i ikona WWE-a (World Wrestling Entertainment), otkrio je kako dva mlada hollywoodska scenarista rade na biografskom filmu o njemu te da je već ono što je pročitao vjerni prikaz njegovog života.


Digital Spy prenosi kako je u jednom intervjuu Hogan na pitanje hoće li ga glumiti njegov sin Nick, rekao kako bi Nick bio idealan no s obzirom da nije glumac da bi kao alternativu rado da to bude Hemsworth.

"Mislim da trebamo jako ozbiljnog glumca, koji zna što radi.", rekao je Hogan. "Znate što mislim, tko bi bio dobar? Onaj tip koji je glumio u onom akcijskom filmu, Thoru."


Hogan je također ishvalio mlade scenariste koji rade na njegovom scenariju rekavši kako imaju hrvanje u krvi. "Bili su veliki fanovi Hulka Hogana. Nisu pratili samo ono što se prikazivalo na TV već su pratili sve što sam prolazio u životu: razvod, automobilska nesreća, sva ta drama, osam operacija leđa, operacije kukova, operacije koljena.", objasnio je Hogan.


Film o Hulku Hoganu još je u povojima jer je scenarij tek u začetku tako da još nema niti okvirnih informacija kada bismo ga mogli očekivati.


Chrisa Hemswortha sljedeće možemo gledati u biografskom filmu Utrka života o vozaču Formule 1 Jamesu Huntu te zatim u ulozi boga Thora u filmu Thor: The Dark World koji nas također očekuje ove jeseni.






IZVOR