Pocetna » Estrada i Tv


Hurem: Bivši verenik me je terao na abortus, htela sam da se ubijem!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 787
Dodao/la: Gale
datum: 2013-08-27

Slike iz Hurem: Bivši verenik me je terao na abortus, htela sam da se ubijem!


Glumica Merjem Uzerli, poznatija kao Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" , otkrila je šokantne detalje o svom bivšem vereniku Kanu Atešu, koji nije želeo dete sa njom. Terao ju je da abortira, a ona je u trenucima očaja pomišljala na samoubistvo.

Hurem je u ispovesti za turski “Hurijet" otkrila da je u trenucima očaja pomišljala da se ubije, što je i pokušala one noći kada su se dodeljivale prestižne televizijske nagrade u Antaliji.
- Po prijemu na kliniku u Berlinu, bila sam u veoma lošem stanju. Prvo su me lečili hemijskim, a zatim i homeopatskim lekovima. Kan je sve vreme bio uz mene, ali kada sam saznala za trudnoću, sve se promenilo- počinje ispovest Hurem koja je sada u četvrtom meseu trudnoće, i dodaje da ju je Kan odmah odbacio i rekao joj da abortira, a ona je u vrhuncu očaja pokušala da se ubije.



Glumica je kroz suze objašnjavala kroz šta je sve prošla kao i da je u tom trenutku kao jedini izlaz videla samoubistvo.
- Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila- priča kroz suze glumica.

U ispovest buduća majka otkrila je i to da ju je bivši verenik terao na abortus jer njemu još jedno dete ne treba.
- Rekao mi je: Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade! - završava Merjem, i tvrdi da će svom detetu biti i majka i otac.


IZVOR