Pocetna » Ljubav i Sex


Ideje za neobuzdan seks




  Ocenite članak: 0
pregleda: 997
Dodao/la: Sanja
datum: 2012-06-22


Pripremate se za odmor? Seks je tokom putovanja najbolji, zato potrpajte seksi krpice u kofer, tange, čipkaste bodije, kratke ogrtače i zavodljivu šminku. Otrkivamo još nekoliko detalja kako da vam ljubav zablista dok se odmarate od svakodnevnih obaveza.

USUDITE SE DA RIZIKUJETE
Vođenje ljubavi na mestu gde biste mogli da budete uhvaćeni posebno će rasplamsati strasti. Jednostavno se prepustite razbuktaloj strasti, bilo na noćnom kupanju ili na terasi hotelske sobe. Strast pomešana sa strahom je zaslepljujuća.

BUDITE GOLI
Ako niste dovoljno hrabri za nudističku plažu, budite goli u apartmanu ili hotelskoj sobi. Neprestano gledanje golišavosti biće najjači afrodizijak.

POVEZ ZA OČI
Prepustite se potpuno partneru i na oči stavite povez. Ovu seksi igricu praktikujte za vreme noćnog kupanja. Koristite i ulja, šlag i hranu. Isključivanje vida tokom seksa pojačaće druga čula.

UPOZNAJTE ČARI MASAŽE
Zajedno uživajte u opuštanju, a zatim uživajte u vrućoj kupki. Masaža će vam dodatno probuditi čula i inspirisati za trenutke strasti.

HRANA KAO AFRODIZIJAK
Iskušajte nepca egzotičnom ponudom hrane, a kako bi večera bila još slasnija, odnesite je na plažu ili u sobu. Večeru jedite polako, od predjela do glavnog jela, a za desert uživajte jedno u drugom.

ČAŠA VIŠE JE DOZVOLJENA
Kada ste na godišnjem odmoru priuštite sebi čašicu više. Ako vam i inače treba malo više vremena da se opustite, ovo je dobar način da napokon pređete granice i isprobate nešto novo. Naravno ne preterujte jer sigurno ne želite previše mamurnih jutara.