Pocetna » Zanimljivosti


Idris Elba jednostavno ne želi biti novi Bond!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 818
Dodao/la: Orion
datum: 2014-12-31


Za Idrisa Elbu se već dulje nagađa da bi mogao biti novi agent 007, a sad je glumac osobno odlučio (još jednom) odgovoriti na navedene glasine!



U hakerskom napadu na Sony jedan od objavljenih mailova ticao se i dogovora oko novog glumca koji bi mogao zaigrati najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu te u kojem se nalazilo da bi Elba trebao biti novi Bond ("Idris should be the next bond"). Navedena poruka ne bi bila tolika vijest da se o ovom glumcu ne nagađa već godinama jer neki smatraju da je on savršen izbor.

No, zvijezda serije Luther odlučila je sama reći što misli o tome i to slikom i komentarom na Twitteru koji kaže: "Ne bi li 007 trebao biti zgodan? Drago mi je da mislite da ja imam šanse! Sretna Nova svima!"

Još 2011. godine kad su počele prve glasine, Elba je za Variety iskreno komentirao: "Ne želim biti crni James Bond. Sean Connery nije bio nazivan škotskim Jamesom Bondom, Daniel Craig nije bio plavooki James Bond, a svjestan sam da ako ja ziagram tu ulogu, da će mi se obraćati kao crni James Bond. Ne, ne želim to."

I dok se potraga za novim Bondom nastavlja, u tijeku je snimanje novog naziva Spectre u kojem ćemo posljednji put gledati Daniela Craiga, te koji u kinima očekujemo 6. studenog sljedeće godine.


IZVOR