Pocetna » Film


Igra prijestolja se nastavlja!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1082
Dodao/la: Gale
datum: 2014-07-20

Slike iz Igra prijestolja se nastavlja!


Ako ste se poput nas pitali što će se dogoditi sa megapopularnom serijom Igra prijestolja nakon što scenaristi iscrpe sav materijal iz George R.R. Martinove knjige - imamo dobru vijest za vas. Autor nastavlja dalje pisati knjige po kojima je serija snimana, a u HBO-u ne misle stati sa snimanjem!



U HBO-u ne brinu zbog manjka vremena te najavljuju daljnja snimanja svoje najuspješnije serije bez obzira dali će George R.R. Martin na vrijeme dovršiti novu knjigu.

Šef HBO Programminga Michael Lombardo je izjavio: "Nećemo snimati sami još barem jednu sezonu. Naravno da je George sastavni dio tima, tako da će se i iduće sezone svaki korak dogovarati s njim. Dakako, nakon slijedeće godine morat ćemo se dogovoriti kako dalje s Georgeom. U ovom trenu knjiga nije završena, ali mi smo u razgovorima s njim. Nismo zabrinuti zbog toga. "

Također je opovrgnuo glasine o snimanju filma kratko i jasno izjavivši: "Nema razgovora o filmu." Rekao je da će se serija snimati još najmanje dvije godine što znači da ćemo gledati još barem tri sezone ove legendarne serije koja je prošli tjedan zaradila nevjerojatnih 19 Emmy nominacija.


IZVOR