Pocetna » Film


Indija dobiva svoju "Igru prijestolja"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1251
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-03-27


Indijska inačica temeljit će se na knjigama Georgea R.R. Martina no bit će smještena u 19. stoljeće u Indiji


Peta sezona sada već kultne serije Igra prijestolja pred vratima je, a čini se kako ćemo uskoro imati prilike uživati i u malo 'drugačijoj' seriji. Zapravo, indijci će moći uživati jer Sony Entertainment navodno ima u planu napravit bollywoodsku verziju fantastične serije.

Ove vijesti dolaze iz pakistanskog izvora Ary News, koji tvrdi kako će Sonyjeva serija nositi naziv Rani Mahal te će, kao i serija koju prikazuje HBO, pratiti knjiški serijal Pjesme vatre i leda, autora Georgea R.R. Martina.



Iz drugih se izvora saznaje i kako će radnja serije Rani Mahal biti smještena u Indiju tijekom 1857. godine, godine kada se dogodio Indijski ustanak, pa se pretpostavlja kako u indijskoj verziji neće biti uključenio fantastični elementi iako bi se serija trebala više fokusirati na Majku zmajeva Daenerys Targaryen.

Kratki opis radnje koja se očekuje u indijskoj inačici spominje Daenerys, koja je originalno bila princeza no nju i brata su protjerali iz kraljevstva kada joj je otac ubijen. Priča će pratiti ponovni uspon odlučne princeze dok sakuplja snagu i okuplja vojsku kako bi osvetila očevu smrt i preuzela prijestolje koje joj pripada. Naravno, tu su i Lannisteri i Starkovi, suparničke obitelji koje se ne podnose.



ndijska serija već je našla i svoje Daenerys, Jona Snowa i Cersei Lannister. Daenerys će glumiti Sakshi Tanwar, dok će se Parth Samthaan i Anita Hassanandani naći u ulogama Johna Snowa i Cersei Lannister. U Indiji postoji stroga cenzura stoga je pitanje kako će uspjeti adaptirati knjige koje sadrže mnogobrojne eksplicitne scene za svoje male ekrane.

Do tada iščekujemo povratak "prave" Igre prijestolja koja sa prikazivanjem kreće 12. aprila.


IZVOR