Pocetna » Zanimljivosti


Indijac u 96 godini dobio sina!




  Ocenite članak: 0
pregleda: 787
Dodao/la: Pegaz
datum: 2012-11-06


Indijac Ramadžit Ragav je opet poeno titulu najstarijeg tate na svetu.Ovaj vitalni Indijac dobio je svog sina u 96 godini.!Ramadžit kaže da je to Božja volja.Svi znamo da retkost je da neko doživi te godine,a kamoli razmišlja o potomstvu...

Ipak to se dogodilo Ramađžit je 5. oktobra postao najstariji tata na svetu dobivši sina u 96. godini.Zapravo tu titulu najstarijeg tate na svetu je dobio još u svojoj 94 godini života, kada mu je supruga Šakuntala rodila prvog sina Vikramadžita.Njih dvoje su u braku već 22 godine.Tada je rekao da mu je jedno dete dovoljno za njegove godine,ali pre pre 12 dana dobio je i drugo sina kojem mu je dao ime Randžita.

"Šta mogu? Sve je to Božja volja. On je želeo da dobijem još jednog sina", izjavio je Ragav.Kada je otišao da poseti suprugu Šakuntalu i sina Randžita u bolnici, ljudi su mu se smejali jer nisu verovali da je on otac deteta.Dok komšije iz sela i dalje misle da oni nisu biološki roditelji dvojici sinova tj njihovoj deci.

"Niko ne može da postane otac u tim godinama! Niko ne može da izdržava porodicu od 4 člana a da nema nikakvih sredstava ili podrške od bilo koga" kažu prve komšije Kušma i Randžit..Ragav je rekao da su ove komšije ljubomorne na njega,zbog njegovog dobrog seksualnog života."Smatram da je veoma važno da muž i žena imaju redovno odnose i ja mislim da je moja Šakuntala veoma srećna sa mnom".

Najstariji tata na svetu kaže da vitalnost čuva hraneći se mlekom,bademima i puterom.Nekada je Ramadžit bio rvač sada ima penziju od 550 rupija,a povremeno mu komšije ponekad donesu malo hrane,ćebe i koji komad odeće.