Pocetna » Estrada i Tv


Izbacen Milan a zatim i svadja




  Ocenite članak: 1
pregleda: 846
Dodao/la: shooomy
datum: 2012-04-23


Milanu su sumnjivi saplemenici, ne ulivaju mu poverenje da bi im otkrio tajnu imuniteta, jedino se koleba da li da otkrije Vladi. Niko nije siguran da li je Milan uspeo, ali niko ni ne sumnja u njegovu sposobnost i upornost, osim Marka. Na drugom , u Sebastijanu se vodi prava mala bitka.

On je zabrinut za Milina i Vladu, boji se da će se pridošlice i Ava udružiti i izbaciti njih dvojicu. Sa Aleks komentariše novonastalu situaciju i njih dvoje zaključuju da su žene same napravile sebi problem konstantnim svađama i nepoverenjem i da će to uticati na međusobnu podršku u finalu. I Ava se uzvrpoljila od Plemenskog, mada je, kako kaže, zaštićena od "eliminacije ispadanja“, ali joj svejedno teško pada što mora uopšte da prisustvuje tom događaju. Neven je teši, uz primedbu da malo drame ne škodi.

I na odbačenih se vodi polemika oko budućeg saplemenika. Jelena je sigurna da će im se pridružiti Marko, mada su rekli Milanu da se dogovori sa Vladom koga da izbace i da Vlada kaže Avi za koga da glasa: „Ona je bespilotna letelica na navođenje“. Naravno, Žare i Mia uvek nađu malo vremena da razmene „slatke“ komentare. Žare: „Po onome što se ovde priča, Maja Lena je veći heroj od tebe. I pričaju da jedva čekaš da dođe ovde da je udaviš.“ Mia: „Ja jedina u celom regionu održavam karijeru već 50 godina!“ I Staniju strašno Žare, ona, eto, pojma nije imala ko je on, a on „sve zna o njoj, i za koji magazin se slikala i ko je Stanija!“

A na Plemenskom savetu, na samom startu, Milan upada u mali verbalni duel sa voditeljkom Marijanom. Pošto je Andrija insistirao da se objasni presedan u „Survivoru“,a to je „eci peci pec“ metoda glasanja, Marijana pita Milana da li je doprineo Žaretovom izbacivanju i čemu tolika drama posle njegovog glasanja, što je Milana skoro izvelo iz takta. I zaključuje da više nema emocija, samo taktike.

Marko kaže da ni jedna priča u „Survivoru“ nije iskrena i da nikada nije postao Boruka. Neven kaže da je Matambo pao pod uticaj Boruke i da Sebastijan i Ognjen donose odluke: „Ognjen je manipulator i ne igra fer“, zaključuje Neven, na šta se Ava nadovezuje da ni mrtva ne bi otišla u to pleme, da bi pre u džungli živela sama.

I pre samog glasanja, Milan jasno i glasno kaže da je njemu najviše stalo da pobedi. Za razliku od Marka koji bi pre živeo sa ljudima koje voli, nego da ostane jedini preživeli i da ne zna šta će sam. A da će biti sam, baš i neće jer Milan na kraju balade vadi imunitet i tako se spasava sigurnog izbacivanja (5 glasova). Marko, koji je već imao jedan glas protiv sebe i kome je Milan dodao još jedan, kreće put odbačenih, bacivši kletvu na Milanan, na čijem se licu očitavalo mnogo emocija.