Pocetna » Film


Jackie Chan: Želim glumiti Iron Mana!




  Ocenite članak: 2
pregleda: 2019
Dodao/la: Orion
datum: 2013-05-23


Na Filmski festival u Cannesu stigao je i Jackie Chan, legenda borilačkih vještina, koji je pričao o superjunacima, izjavivši kako bi rado preuzeo ulogu od Roberta Downeya Jr.-a u franšizi Iron Man, prenosi IGN.


"Uistinu bih želio glumiti Iron Mana no mislim da me publika ne želi vidjeti u toj ulozi," objasnio je. "Sve u svemu, nitko mi ne želi dati puno novaca da napravim takav film. Volim Iron Mana i takvu vrstu filmova no nitko me ne želi angažirati. Budale!"

Chan je također opovrgnuo glasine kako je odlučio prestati sa snimanjem filmova. "Nisam rekao da odlazim u mirovinu. Kada sam snimao Chinese Zodiac samo sam izjavio kako će mi to vjerojatno biti posljednji veliki akcijski film."


"Nitko me ne želi masno platiti da glumim u SF-u.", nastavio je. "Svi žele da glumim u akcijama no moji fanovi moraju razumijeti i oprostiti mi što ću ponekad morati koristiti dvojnika jer ipak više nisam mladić."


Jackie Chan je u Cannes stigao kako bi najavio svoje nove projekte: Skiptrace, Karate Kid 2, Policijsku priču 2013 i moguće sudjelovanje u Plaćenicima 3. "Nisam još ništa potpisao niti sam vidio scenarij za Plaćenike no kontaktirali me jesu i prihvatit ću ukoliko uloga bude dovoljno velika. Nudili su mi ulogu i u drugom dijelu no bila je premala, a ja želim da moja uloga bude posebna. Želim razbijati zločeste dečke uz bok Sylvestera Stallonea."


Hoće li se Chan uistinu pridružiti ekipi Plaćenika vjerojatno ćemo saznati uskoro jer već sljedeći tjedan ima ugovoren sastanak sa Stalloneovim menadžerom.



IZVOR


+1   Spam
zajackod   (2014-05-15 1:54 PM) [Sadrzaj]
Covek je "Legenda" i DA ,vreme je da pocne da koristi dvojnika /pa sav je izlomljen.../.Ne verujem da bi mu stajala uloga u "Iron-Manu" /mada mozda gresim/ ,ali on je Akcioni filmski Heroj i voleo bih ga videti u placenicima.U "Placenicima 2" ga nije bilo ,a na trailer-u za 3-ci deo sam video Antonio Banderas-a,Wesley Snipes-a,Mel Gibson-a,Harrison Ford-a,Robert Davi-a i jos neke  + naravno stara "ekipa" iz 1 i 2-gog dela /oni preziveli ,naravno/.Kazu da ce premijera biti u Avgustu ,pa sada sto-pre ,to bolje...suska se i o 4-tom delu sa Pierce Brosnan-om,ali to je jos rano .....   trac ;)

+2   Spam
KeX   (2013-05-28 1:01 AM) [Sadrzaj]
Jackie je kralj vratolomija po meni je bolje da on glumi nego onaj ... :D

0   Spam
Avenger   (2013-05-27 3:55 PM) [Sadrzaj]
Ja mislim da mu nebi stojalo bas dobro...nekako ga ne vidim u filmu.