Pocetna » Film


Jamie Dornan o BDSM-u i "Pedeset nijansi sive"




  Ocenite članak: 0
pregleda: 2114
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-01-03


Glumac je u intervjuu za časopis "Elle U.K." progovorio o tome kako se pripremao za ulogu te što misli o 'kontroverznoj' tematici


Jamie Dornan je otvorio dušu za časopis Elle U.K. za veljaču!

32-godišnji glumac se u intervjuu raspričao u ulozi u kontroverznom filmu Pedeset nijansi sive te iznio svoje mišljenje o BDSM tematici u njemu.

"Ljubavna priča je puno snažnija i važnija od BDSM aspekta. Mi vam pričamo ljubavnu priču, scene seksa nisu bit filma. Pedeset nijansi sive su mnogo toga", rekao je.

Kritičari su i samu knjigu autorice E.L. James prozvali anti-feminističkom, s čime se Dornan nimalo ne slaže:

"Shvaćam zašto neki vezanje žene i spankanje proglašavaju ženomrstvom, ali u stvarnosti je puno više muškaraca submisivo, nego žena. Pritom mislim na prilično moćne, bogate muškarce. BDSM je puno veća 'scena', nego što sam ja mislio da jest, gotovo u svakom gradu na svijetu postoji mnogo ljudi koji ga vole i prakticiraju."

Dornan se za svoju ulogu Christiana Greya pripremao tako da je posjetio famozni dungeon (tamnica s BDSM spravama) gdje se uživo uvjerio kako izgleda BDSM te zagonetno komentirao: "To je bila zanimljiva večer."

Je li se Jamie Dornan zaista dobro pripremio za ulogu s kolegicom Dakotom Johnson vidjet ćemo na Valentinovo, 14.2.2015., kada Pedeset nijansi sive stiže i u naša kina.


IZVOR