Pocetna » Film


Jason Statham u TV seriji?




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1306
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2015-09-18


Glumac se zaželio drugačijih projekata pa je nakon uloge u komediji "Špijunka" zainteresiran za seriju


Filmovi Jasona Stathama se ne razlikuju mnogo jedan od drugog: netko mu se zamjeri i on krene rješavati problem. No, nakon nekog vremena je i samom Stathamu dosadila jedna te ista formula pa se okušao u komediji Špijunka, a prema svemu sudeći pristao je na još nešto novo: prvi pojekt za male ekrane!

JoBlo javlja da je iz studija Gaumont International Television stigla vijest kako je Statham potpisao za njihovu novu akcijsku triler seriju Viva La Madness koja će se snimati prema istoimenoj knjizi J.J.-a Connollyja. Ova knjiga se nastavlja na prošlu, Layer Cake, prema kojoj je snimljen televizijski film s Danielom Craigom u glavnoj ulozi kojeg se navodilo kao favorita i za Viva La Madness.



Statham bi trebao zaigrati anonimnog junaka koji se želi osvetiti određenim ljudima iz svoje kriminalne prošlosti. Problem jest što se ne može vratiti kući jer je u svom mjestu tražen pa se udružuje s nekim britanskim gangsterima... i ludilo može početi!

Budući da je prvo bilo rečeno da će Viva La Madness biti u formi dugometražnog filma još se čeka potvrda da je riječ o TV seriji. Kad je mreža u pitanju, porencijalna serija će ići ili na NBC-u ili na Netflixu (što znači sve epizode odjednom).


IZVOR