Pocetna » Film


Jean-Claude Van Damme ponovno u Kickboxeru




  Ocenite članak: 0
pregleda: 1041
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-12-02


Film koji je obilježio Van Dammeovu karijeru akcijske zvijezde vraća se u novom obliku


Jean-Claude Van Damme se vraća u svijet Kickboxera, jednog od filmova koji je označio početak njegove karijere akcijskog junaka.

Glumac se nalazi u posljednjoj fazi pregovora oko pridruživanja glumačkoj postavi Kickboxera, remakeu u kojem će glumiti zvijezda Čuvara galaksije Dave Bautista i Alain Moussi kojeg smo gledali u filmu X-Men: Dani buduće prošlosti. Redateljsku palicu drži John Stockwell, a scenarij su napravili Dimitri Logothetis i Nick Celozzi.

Kao što je i očekivano ovog puta Van Damme neće glumiti učenika već učitelja te će se naći u ulozi u kojoj je trebao biti Tony Jaa, tajlandska akcijska zvijezda, koji je morao odustati od projekta zbog prenatrpanog rasporeda. Film prati Kurta Sloana (Moussi), talentiranog majstora borilačkih vještina koji putuje na Tajland gdje mora naučiti tajne kickboxa kako bi osvetio smrt brata kojeg je ubio Tong Po (Bautista).

Van Damme će glumiti novu verziju Master Choa, koji uči Sloana tajnim vještinama borbe. U originalu iz 1989. u toj je ulozi bio Dennis Chan. Georges St. Pierre, koji je glumio Batroca u filmu Kapetan Amerika: Ratnik Zime također će se naći među glumačkom postavom. Film sa snimanjem počinje već ovaj mjesec u New Orleansu, a snimat će se i na Tajlandu.


IZVOR