Pocetna » Film


Jennifer Lawrence i Bradley Cooper novoj drami




  Ocenite članak: 1
pregleda: 854
Dodao/la: Lovepuzzles
datum: 2014-09-13


"Serena" je drama danske redateljice Susanne Bier, a prati mladi bračni par kroz životne krize u vrijeme Velike depresije
Redateljica Susanne Bier na premijeru svoga filma Serena je čekala dvije godine, a navodno nije htjela žurbom kompromitirati kvalitetu filma. Film je snimljen 2012. godine, a nakon filmskog festivala u Londonu prikazivat će se u kino dvoranama diljem Europe od 24. listopada. Film je zasnovan na istoimenom romanu pisca Rona Rasha iz 2008. godine.
Ljubavnu kemiju između Jennifer Lawrence i Bradley Coopera, koji čine glavni duo filma, u međuvremenu smo imali prilike gledati i u filmovima Američki varalice (2013.) i U dobru i zlu (2012.). U Sereni su Jennifer Lawrence i Bradley Cooper tek vjenčani supružnici Serena i George Pemberton, koji žive u doba Velike depresije. George je poslovnjak koji zarađuje na preradi drva, a Serena je neobična djevojka koja prkosi društvenim ogradama. No nije sve idilično, Serena ne može imati djecu, George ima izvanbračnog sina, a njihova financijska budućnost je na klimavim nogama. Uz Jennifer Lawrence i Bradleyja Coopera filmu su se pridružili glumci Toby Jones, Rhys Ifans, Sean Harris, Sam Reid i mnogi drugi.


IZVOR