Pocetna » Film


Jesse Eisenberg i Kristen Stewart ponovno zajedno




  Ocenite članak: 0
pregleda: 995
Dodao/la: Gale
datum: 2013-11-06

Slike iz Jesse Eisenberg i Kristen Stewart ponovno zajedno


Od redatelja iznenađujuće uspješne prošlogodišnje komedije Projekt X, Nime Nourizadeha, dolazi i akcijska komedija naziva American Ultra. U njoj bi glavne uloge trebali odigrati Kristen Stewart i Jesse Eisenberg. Scenarij za film potpisuje Max Landis, scenarist nezavisne SF drame Kronike. U produkciji se nalaze Anthony Bergman, David Alpert i Britton Rizzio, prenio je The Hollywood Reporter.

"American Ultra najbolja zabava koju možete dobiti u kino dvorani bez upotrebe droge ili vatrometa.", rekao je Bergman, uspješni producent indie filmova, među kojima je i najnovija dramska komedija Enough Said sa Jamesom Gandolfinijem i Juliom Louis-Dreyfus u glavnim ulogama.



U filmu American Ultra Eisenberg će se naći u ulozi demotiviranog tipa koji je stalno napušen koji živi sa svojom djevojkom (Stewart) u malenom, uspavanom gradu. Jedne noći njihovi životi dožive neočekivani obrat kada ga počne progoniti njegova prošlost te on postane meta vladine operacije kojom se njega treba eliminirati.

Eisenbergu i Stewart ovo neće biti prva suradnja jer su se već zajedno našli u filmu Ljetna avantura iz 2009. godine. Sa snimanjem novog filma trebali bi početi u travnju 2014. godine. Podsjetite se kako je to izgledalo prije par godina:


IZVOR